Koelboxen

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede koelbox dan bent u bij Igloo Coolers Europe aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar kleine koelboxen, koelboxen op wielen, grote koelboxen, elektrische koelboxen of speciale premium koelboxen: wij hebben het!

Omdat koelboxen voor veel verschillende zaken worden gebruikt hebben wij deze opgedeeld in categorieën zodat u gemakkelijk een model vindt dat bij uw situatie past.


Werk & Lunch

Hierin staan kleine koelboxen die eenvoudig zijn mee te nemen en handig in gebruik. Dit zijn duurzame modellen die prima dagelijks gebruikt kunnen worden. Deze koelboxen worden veel gebruikt door mensen die op locatie werken.
Bekijk alle Igloo koelboxen voor Werk & Lunch

Strand & Onderweg

Ons aanbod van koelboxen is perfect voor dagjes weg. Variërend van klein naar groot afhankelijk van de hoeveel mensen met wie u op stap gaat. Dus stevige koelboxen die makkelijk te verplaatsen zijn en mee te nemen in de auto of op de fiets.
Bekijk alle Igloo koelboxen voor Strand & Onderweg

Boot & Watersport

Op het water is een koelbox haast onmisbaar, maar dit brengt ook andere uitdagingen met zich mee. Water zorgt voor roest en het vele zonlicht kan uw koelbox doen verkleuren, daarom zijn de koelboxen uit deze categorie voorzien van UV-bescherming en uitgerust met RVS onderdelen.
Bekijk alle Igloo koelboxen voor Boot & Watersport

Camping & Outdoor

Hier is het vaak belangrijk dat de koelboxen lang koelen, stevig zijn en makkelijk te verplaatsen, zowel onderweg als op de plaats van bestemming.
Bekijk alle Igloo koelboxen voor Camping & Outdoor

Horeca

Geeft u een feestje of maakt u op een andere manier professioneel gebruik van een koelbox dan is een grote koelbox vaak een vereiste! Ook hierin hebben wij een groot aanbod van 50 tot 156 liter. Wat u ook zoekt: wij hebben het staan!
Bekijk alle Igloo koelboxen voor de Horeca

Sport & Medisch

In de sport en verzorging zijn koelboxen ook noodzakelijk, met name de Playmate modellen zijn niet meer weg te denken bij (professionele) sportwedstrijden. De koelboxen zijn licht, makkelijk in gebruik en uiterst goed te personaliseren.
Bekijk alle Igloo koelboxen voor Sport & Medisch

 

Bekijk ook onze aanbiedingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.