Boot & Watersport

Op zoek naar de beste koelbox voor op de boot? Voor een koelbox op de boot zijn er een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten. Zo zijn goede Marine-koelboxen uitgerust met functies om het hoofd te bieden aan ruwe omstandigheden op het water, zoals hoge temperaturen, direct zonlicht, zeewater corrosie, regenval en meer. Zo hebben deze koelers bijvoorbeeld extra isolatie, antislipvoetjes, roestwerende hardware en UV-zonbescherming.

Ten slotte zijn zowel de koelboxen als koeltassen van Igloo voorzien van 3-dubbele Theremcool®- isolatieschuim voor het beste koelvermogen. Dit milieuvriendelijke isolatieschuim zorgt ervoor dat een aantal van onze koelboxen eenvoudig meerdere dagen ijs kunnen houden, soms tot wel 5 dagen!

Een aantal favoriete koelboxen en koeltassen voor op de boot

Marine Ultra 54 koelbox
De absolute topper in deze categorie is de Marine 54. Deze koelbox is de meest gangbare maat, genoeg ruimte voor al uw spullen en mochten er meer mensen langskomen dan is er alsnog genoeg ruimte om er een gezellige bedoening van te maken. Door de RVS onderdelen, drain plug en UV protectie kan deze koelbox overal aan boord uit de voeten, maar vaak staat die netjes ingebouwd.

Glide 110 koelbox op wielen
De Marine Glide 110 bevat alle eigenschappen van de Marine-serie zoals UV-bescherming en roestvrijstalen onderdelen wat de koelbox uitermate geschikt maakt voor de boot. Deze ruime, elegante en soepel verrijdbare koelbox heeft een uniek schuif- en sluit handvat waardoor deze eenvoudig op te bergen is. De Glide 110 kan dankzij de Thermecool™ isolatielaag tot wel 5 dagen ijs houden.

Marine Coast koeltas
De Marine Coast 36 is een handzame koeltas, welke voorzien is van Maxcold®-isolatie en UV-remmers, zodat de inhoud (36 blikjes) optimaal gekoeld blijft. Aan de bovenzijde is een luikje wat makkelijk toegang biedt tot de tas zonder dat er te veel warmte van buiten de tas naar binnen komt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 51

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.