Drankkoelers & Drinkwaren

De grote drankkoelers zijn ideaal voor gebruik tijdens (sport)evenementen, en houden, dankzij de Thermecool® isolatie tot wel 3 dagen ijs, uw drinken blijft dus gemakkelijk de meerdere dagen koel. Door middel van de anti-lek-tap aan de onderzijde, kunt u eenvoudig en snel een beker, bidon of waterfles bijvullen met sportdrank of water. De Seat Top varianten zijn zo ontworpen dat deze ook dienen als extra zitje, ideaal langs het sportveld. Heeft u geen zin om de volle drankkoelers te sjouwen, de Sport 5 Gallon is uitgerust met wielen zodat u deze makkelijk overal mee naartoe neemt.

De kleine drankkoelers (2 tot 3 Gallon) zijn uitermate geschikt voor kleine groepen en (sport)teams en zijn voorzien van handig aftapkraantje aan de voorzijde die lekken voorkomt. De drankkoelers blijven dankzij de 3-dubbele isolatie gemakkelijk een hele wedstrijd ijskoud en zijn makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Bent u op zoek naar een bidon die uw drinken ijskoud houdt? De bidons van Igloo zijn voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal om uw sportdrank of water gedurende de dag optimaal gekoeld te houden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.