Welke zakelijke mogelijkheden zijn er bij Igloo Coolers Europe?

Wederverkoop

Heeft u interesse om wederverkoper van onze artikelen te worden? Dat is uiteraard mogelijk. U kunt reseller worden van onze kwalitatieve koelboxen, koeltassen, drankkoelers van Igloo en van de kwalitatieve thermoboxen van Kängabox®. Daarnaast hebben wij sinds kort ook bezorgtassen in ons assortiment.

Bent u op zoek naar een éénmalige order? Ook dan kunnen we u voorzien van een passend aanbod.

Koelbox personaliseren

Wilt u koelboxen laten personaliseren en bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslogo? Wij bieden de mogelijkheid om uw koelboxen te voorzien van uw bedrijfslogo of gewenste tekst/opdruk, door middel van een sticker, beplating of zeefdruk.

Waarom Igloo Coolers Europe?

Kwaliteitsproducten

Amerikaans kwaliteitproduct

IGLOO
Alle producten van Igloo zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen om zo een kwalitatief hoogstaand product te creëren. Zo zijn onze koelboxen minimaal voorzien van een driedubbele isolatielaag waardoor deze Amerikaanse koelers wereldwijd worden geroemd om hun koelvermogen én design.

Levering vanuit eigen voorraad

KÄNGABOX®
De thermoboxen van KÄNGABOX® onderscheiden zich door de hoge dichtheid van het duurzame EPP-schuim (geëxpandeerd polypropyleen), waardoor de thermoboxen beter temperatuurbestendig zijn, ultralicht, extreem robuust, gemakkelijk in gebruik, maar ook recyclebaar en vrij van schadelijke stoffen.

Steamy
Steamy (is onderdeel van Igloocoolers B.V.) biedt kwalitatieve bezorgtassen voor de horeca, catering, restaurants, detailhandel voor levensmiddelen, voor het warm of koud houden van pizza’s, etenswaren en maaltijden. De tassen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, gemakkelijk te reinigen en toegankelijk geprijsd.

Ruim assortiment

Het brede assortiment van Igloo Coolers Europe bestaat uit elektrische en passieve koelboxen, koeltassen, drankkoelers, thermoboxen en bezorgtassen in allerlei maten en kleuren. Hierdoor hebben wij producten voor elke specifieke doelgroep.

Eigen voorraad

Igloo Coolers Europe opereert vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland. Doordat wij ons gehele assortiment uit eigen voorraad leveren kunnen wij partners snel voorzien van onze producten.

Flexibele en snelle levering

Het is bij Igloo Coolers Europe mogelijk om te bestellen naar behoefte, dit houdt in dat er zowel per doos, pallet als vrachtwagen besteld kan worden. Voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag nog verstuurd. Daardoor houdt u zelf weinig voorraad op de plank en kunt u snel aanvullen waar nodig.

Winnaar FD Gazellen Award 2018, 2019, 2020 en 2021Top 10 Snelst groeiende Crossborder E-Commerce bedrijven van Nederland

U wilt zich aanmelden als wederverkoper of een zakelijke order plaatsen?

Heeft u interesse om wederverkoper te worden of zakelijke order willen plaatsen neem dan contact met ons op via het onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken.

Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.