Premium koelboxen

Voor iedereen die op zoek is naar een speciale koelbox hebben we deze categorie. Deze koelboxen blinken allemaal uit door de extreme kwaliteit, strakke design, koelvermogen, functionaliteit en stevigheid en zijn dus echt neusje van de zalm wat betreft koelboxen.


De sterkste koelboxen van Igloo, de BMX en IMX series

Onze rotomolded modellen behoren tot de sterkste koelboxen in de markt. Dit komt door de manier van produceren. Rotomolded modellen worden vervaardigd door kunststof in een mal te gieten terwijl de mal roteert, binnen dit productieproces zijn er nog twee verschillende manieren van het kunststof in de mal krijgen: blazen en injecteren. Bij de BMX-serie wordt het kunststof in de mal ‘’geblazen’’ en bij de IMX wordt het er in geïnjecteerd. Door deze manier van produceren bestaan de koelboxen uit één stuk en zijn daardoor extra stevig. Tel daar onze Ultratherm® isolatie bij op en je hebt een ijzersterke koelbox met uitmuntend koelvermogen! Beide series zijn uitgerust met meerdere bevestigingspunten, hiermee zet u de koelboxen gemakkelijk vast of bevestigt u andere spullen aan de koelbox.

BMX favoriet onder bouwvakkers

Door de bovengenoemde sterke punten van deze productserie is de BMX favoriet onder bouwvakkers. De koelbox valt vooral in de smaak door het koelvermogen en het feit dat deze wel tegen een stootje kan, daarom is dit, samen met de Playmate The Boss de bouwkoelbox van Igloo.

De all terrain koelbox van Igloo

De Trailmate is een trendy en veelzijdige koelbox met enorm veel extra’s. Zo heeft de Trailmate Marine extra grote wielen, zodat het geschikt is voor ruige terreinen, zoals op het strand, gras of in het bos. Met een inhoud van 66 liter kunt u een grote voorraad aan eten en drinken meenemen dat zelfs op de warmste dagen ijskoud blijft. De koelbox kan tot maar liefst 4 dagen ijs houden bij een omgevingstemperatuur van 30 graden Celsius en bevat vele accessoires zoals tafeltje, 2 houders voor een hengel of parasol en een flessenopener.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.