U wil graag uw bestelling terugzenden?

Als u niet tevreden met uw producten(en) kunt u uw bestelling altijd eenvoudig en snel terugzenden. Het terugzenden van producten blijft altijd een lastig proces, waardoor wij het terug zend proces zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt voor de klant. Ons volledige terugname beleid kunt u hieronder bekijken.

Terugzenden zonder kosten

U heeft tot 14 dagen (na het ontvangen van uw bestelling) het recht om uw product(en) zonder opgave van reden en verdere kosten te kunnen terug te zenden. U zult u het volledige aankoopbedrag terug ontvangen of bij een mankement stuurt u ons een foto en zullen wij samen met u tot een oplossing komen.

1. Ophaalmoment aangeven


Retourzending aanmelden

U dient eerst uw terugzending aan te melden via ons contactformulier. Geef hierbij de gewenste ophaaldatum en locatie van uw terugzending aan (kies daarbij een dag minimaal 2 werkdagen verder dan de aanmelddatum).

2.  Terugstuurformulier invullen


Retourformulier Igloo

U dient eerst ons terugstuurformulier te downloaden en deze vervolgens uit te printen. Wij verzoeken u tevens om eerst onze terugnamevoorwaarden aandachtig te bekijken.

3. Terugstuurformulier meesturen

Retourpakket

Vul het terugstuurformulier volledig in en voeg deze toe aan uw terugzending. U bent tevens verantwoordelijk voor het goed verpakken en veilig versturen van uw pakket.

 

4.  Terugzending afgeven


Retourzending afgeven

U kunt uw terugzending vervolgens afgeven bij een DPD Pakketshop. U dient hierbij de retoursticker die u via de mail heeft ontvangen, op uw retourpakket te plakken.

5.  Ontvangst terugzending


Verzending retourpakket

Na ontvangst van uw terugzending, zullen wij de inhoud controleren op mogelijke schade en/of gebruikssporen. Wij accepteren daarbij geen terugzendingen die reeds gebruikt zijn.

6.  Terugbetaling


Retour aankoopbedrag

Wanneer uw terugzending in goede orde is ontvangen, zullen wij binnen maximaal 14 dagen het bestelbedrag automatisch laten terugstorten op uw rekening.Terugnamevoorwaarden

  •  Houd er rekening mee dat u een ophaalmoment aangeeft die minimaal twee werkdagen verder ligt dan de aanmelddatum. U kunt hierbij enkel een bepaalde dag kiezen en geen exacte tijd.
  •  Wij zullen een terugnamepakket niet accepteren, die schade heeft opgelopen nadat u deze heeft ontvangen. Lichte schades, zoals: krasjes, deukjes en vuil worden daarbij ook niet geaccepteerd.
  •  De product(en) dienen in nieuwstaat teruggestuurd te worden. Wij kunnen helaas product(en) niet accepteren wanneer deze reeds door u zijn gebruikt. Houd hier rekening mee.
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.