Camping & Outdoor

In onze camping en outdoor categorie vindt u koelboxen en koeltassen voor de echte avonturiers onder ons. Als u voor een paar dagen plezier de natuur induikt, wilt u een koelbox die uw eten en drinken ijskoud en vers houdt. Bekijk de collectie camping koelboxen en koeltassen van Igloo om de perfecte optie te vinden voor uw volgende avontuur.

Op zoek naar de ideale camping koelbox?
Een goede camping koelbox of koeltas houdt uw eten en drinken optimaal gekoeld over een langere periode en is makkelijk te verplaatsen. Afhankelijk van uw situatie is een elektrische koelbox wel of niet handig tijdens het kamperen. Zo is een passieve koelbox makkelijker als er geen stroom in de buurt is, de accu van uw auto niet wilt leegtrekken door gebruik van een elektrische koelbox of als de frigobox vaak verplaatst moet worden.

Outdoor
Gaat u echt de natuur in, denk dan eens aan een koeltas van Igloo. Onze koeltassen hebben een zeer hoogwaardig isolatieniveau waardoor deze uw drinken of lunch gedurende de hele dag fris en koel houden. Daarbij komt dat de tassen gemakkelijk worden meegenomen, met name de backpacks. Maar ook koelboxen zijn prima voor outdoor activiteiten, daarbij gelden dan twee belangrijke dingen. De koelbox moet stevig zijn, u wilt dat de koelbox ruige outdoor omstandigheden prima kan weerstaan. Daarnaast moet de koelbox goed te verplaatsen zijn, hiervoor kunt u bijvoorbeeld eens denken aan een koelbox op wielen. Maar gaat u echt de natuur in en hebben zelfs wielen geen zin meer, neem dan vooral geen te grote frigobox mee.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.