Strand & Onderweg

Wilt u een dagje weg, luieren op het strand, op avontuur in het bos of een gezellig dagje weg? Dan wilt u natuurlijk uw eten en drinken koel en vers kunnen houden. De koelboxen en koeltassen van Igloo zijn voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal, waardoor warmte geen kans maakt en u lekker kunt genieten van een koud drankje of een vers broodje. Wordt het een actieve dag dan bieden de koeltassen waarschijnlijk een betere oplossing, maar blijft u lekker op één plek, dan zit u met een koelbox goed.

Koelbox of koeltas voor op het strand

Essentieel bij een bezoekje aan het strand is een koelbox of koeltas om al de meegebrachte drankjes en eten goed gekoeld te houden, zeker op warme zomerdag. Wat u dan helemaal niet wilt op zo’n warme zomerdag wilt is zwoegen met een zware koelbox, denk daarom eens aan een koelbox op wielen of een koeltas. Als u echt een gedegen keuze wil maken voor een koelbox of koeltas voor naar het strand, lees dan onze blog.

Koelbox of koeltas voor onderweg

Onderweg wilt u natuurlijk ook gewoon gekoeld eten en drinken hebben. Of het nu een lange rit is naar het vakantieadres of eentje naar een attractiepark, wij hebben verschillende koelboxen en koeltassen die eenvoudig achter uw stoel zijn te plaatsen en alles prima op temperatuur houden. Op de fiets? Ze gaan ook met gemak in een fietstas. Gaat u echt meerdere dagen reizen? Ook dat is geen probleem. Let dan wel goed op het koelvermogen van de koelbox/koeltas.

Voor de dagelijkse rit is er misschien wel iets nog belangrijker dan goed gekoeld eten en drinken, koffie! Met de thermosbekers van W10 heeft u gegarandeerd warme koffie, zonder te knoeien. Heeft u niet veel ruimte, met de W10 Portobello of Hazlewood kunt u na gebruik de bekers makkelijk opvouwen en in uw jaszak/tas stoppen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 41

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.