Wie is Igloo Coolers Europe?

Hoe het allemaal begon

Igloo Coolers Geschiedenis

In 1947 gestart als een klein en bescheiden metaalbewerkingswinkel en nu meer dan 70 jaar later uitgegroeid tot wereldwijd marktleider. Het hoofdkantoor is gevestigd in de staat Texas, Verenigde Staten en is voorzien van een fabriek met een grootte van meer dan 500.000 vierkante meter. Al vanaf het begin in 1947 is het ultieme doel om producten te ontwikkelen die het nastreven van geluk mogelijk kunnen maken. Igloo probeert dit geluk te realiseren door hard te werken en te blijven innoveren. Nu 70 jaar later is deze doelstelling nog steeds ongewijzigd.

Igloo Coolers USA

Igloo Coolers USAIgloo Coolers is een Amerikaans fabrikant van koelboxen, koeltassen, drankkoelers en ondersteunende accessoires. Igloo Coolers heeft maar liefst 1200 werknemers in dienst en ondertussen een zeer groot netwerk opgebouwd van retailers wereldwijd. Igloo Coolers mag daarmee terecht de nummer één fabrikant van koelproducten ter wereld worden genoemd. Igloo Coolers is elke dag hard bezig om te kunnen blijven innoveren en daarmee mooie en waardevolle producten te kunnen creëren voor haar gebruikers.

Igloo Coolers Europe

Igloo Coolers Europe

In 2006 is Igloo Coolers Europe ontstaan en is sindsdien de officiële importeur en distributeur binnen Europa. Gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, nabij Rotterdam. Igloo Coolers Europe speelt daarmee een prominente rol bij de distributie van alle Igloo producten binnen Europa en heeft zijn voornaamste focus gelegd op het verstevigen en uiteindelijk uitbreiden van haar marktaandeel binnen Europa. Het richt zich zowel op verkoop aan consumenten via de webshop, als zakelijk verkoop aan bedrijven en wederverkopers.

Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.