Welke koelbox is het beste?

U wilt een koelbox kopen, maar dat blijkt tegenwoordig nog een lastige opgave, door het grote aanbod in verschillende koelboxen die daarnaast ook nog eens door meerdere aanbieders worden aangeboden. Om u een beetje wegwijs te kunnen maken in de diverse mogelijkheden, zullen we u wat meer gaan uitleggen over wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is bij Igloo Coolers Europe, met betrekking tot koelboxen en koeltassen. Igloo Coolers is een Amerikaans leverancier van koelboxen, die kenmerkend zijn door hun hoogwaardige isolatie (drie-dubbele isolatie), die tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing, zowel voor consumenten als Business2Business. Of het nu om een kleine koelbox, een grote koelbox, een koelbox op wielen, een drankdispenser of een thermobox gaat. Igloo kent daarnaast een breed en divers aanbod in veel verschillende maten, kleuren en design.

Welke soorten koelboxen verkoopt Igloo Coolers?

Passieve en actieve koelboxen

De passieve koelbox is de meest voorkomende en de meest gebruikte type koelbox. De passieve koelbox wordt voornamelijk gebruikt voor het koelen van drinken en etenswaren. Daarbij wordt de koelbox vaak gevuld met ijs of koelelementen, om de koude temperatuur te kunnen behouden. De passieve koelbox werkt niet op elektriciteit. De temperatuur in de koelbox stijgt maar heel langzaam, doordat de koelboxen zijn voorzien van hoogwaardig en zeer dik isolatiemateriaal. De passieve koelbox leent zich door zijn gebruikersgemak, met name voor buitenactiviteiten, zoals: een bezoek aan het strand, picknicken in het bos, of een dagje vissen aan een meer.


De actieve koelbox werkt ten opzichte van de passieve variant, wel op elektriciteit. Doordat er gebruik wordt gemaakt van actieve koeling, kan de werking van de actieve koelbox, vergeleken worden met die van een koelkast. De elektrische koelbox leent zich met name voor vakantiegangers die met de auto willen reizen en daarbij graag hun etenswaren en drinken koel willen houden tijdens de gehele reis. Tevens worden de elektrische koelboxen vaak gebruikt door vrachtwagenchauffeurs, maar ook in de caravan of op een boot, aangezien de koelbox aangesloten kan worden op een 12v aansluiting.

Koelboxen

Passieve koelbox

Bent u van plan om bijvoorbeeld een dagje naar het bos of het strand te gaan? Wanneer u graag de gehele dag voorzien wil zijn van verse hapjes en drankjes, dan kan een koelbox uiteraard niet ontbreken. Welke koelbox het meest geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en behoeften. Voor elk doeleinde en/of activiteit is wel een geschikte mogelijkheid beschikbaar. Deze diverse opties variëren met name in grootte, kleur en design. De kwaliteit ligt bij elke koelbox gelijk, waarmee zij allen dezelfde hoge kwaliteit kunnen leveren, door het gebruik van zeer hoogwaardig isolatiemateriaal, dat is verwerkt in de wanden en in sommige gevallen in de deksel.


  • Eenvoudig te vervoeren
  • U heeft geen stroomsluiting nodig
  • Biedt enkel koeling voor een bepaalde periode

Bekijk snel ons volledige aanbod in koelboxen.

Koeltassen

Koeltas

Het gebruik van een koeltas is ideaal tijdens uitstapjes, of bij een dag aan het strand. Alle koeltassen zijn voorzien van een handige draagriem, of eenvoudig te dragen als rugtas. Alle koeltassen zijn voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal, om minimaal 2 dagen ijs te kunnen houden. De koeltas houdt zijn inhoud daarmee minder lang koel, in vergelijking met de koelboxen. Erg handig zijn de kleine opberggedeeltes, die bij de meeste koeltassen zijn verwerkt in het design. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld sleutels, of uw mobiele telefoon, eenvoudig en veilig worden opgeborgen. Het product leent zich hiermee uitermate goed voor de momenten dat u onderweg of op reis bent.


  • Eenvoudig om te vervoeren
  • Zeer licht in gewicht
  • Inhoud blijft minder lang koel dan bij een koelbox

Bekijk snel ons volledige aanbod in koeltassen.

Drankkoelers

Drankdispenser

Drankkoelers zijn een ideale keuze voor tijdens het sporten, op de camping of bij grote (sport)evenementen. Door de ingebouwde Ultratherm-isolatielaag, kunt u voor meerdere dagen ijs houden, zelfs bij hoge buitentemperaturen tot 30 graden Celsius. Alle drankkoelers zijn voorzien van een handig aftapkraantje, waarmee snel en eenvoudig drankjes ingeschonken kunnen worden tijdens bijvoorbeeld (sport)evenementen. De verstevigde grepen aan de zijkanten van de drankkoelers, maken het transporteren zeer eenvoudig. De kleinere varianten worden ook wel bidons genoemd. Zij zijn met name geschikt voor één persoon, tijdens bijvoorbeeld het hardlopen of fitness.


  • Ideaal voor (sport)evenementen
  • Voorzien van een handig aftapkraantje
  • Voornamelijk toepasbaar voor vloeistoffen

Bekijk snel ons aanbod in drankdispensers. 


  Naar welke koelbox bent u op zoek?

Kleine koelboxen

Kleine koelbox

De kleine koelboxen zijn ideaal toepasbaar voor sport of medische doeleinden, maar ook uiterst geschikt voor op het werk en tijdens de lunch. Door de compacte maat en vorm is de koelbox eenvoudig overal mee naar toe te nemen en ideaal voor onderweg of op reis.

Bekijk snel ons volledige aanbod in kleine koelboxen.

Middelgrote koelboxen

Middelgrote koelbox

Brengt u de warme dagen graag door aan het water, in de bossen of op een camping? De middelgrote koelboxen zijn voorzien van de nodige stevigheid, zijn eenvoudig te vervoeren en bieden genoeg inhoudsruimte om u te voorzien van langdurig gekoelde hapjes en drankjes.

Bekijk snel ons volledige aanbod in middelgrote koelboxen.

Grote koelboxen

Grote koelbox

De grote koelboxen zijn ideaal voor langdurige koeling van grote en/of meerdere producten. Alle grote koelboxen zijn voorzien van hoogwaardige Ultratherm isolatiemateriaal en UV-bescherming. De koelboxen zijn gemaakt uit licht Polyethyleen en zijn daardoor eenvoudig te vervoeren.

Bekijk snel ons volledige aanbod in grote koelboxen.

Koelbox op wielen

Koelbox op wielen

Met een koelbox op wielen kunt u verse hapjes en drankjes overal mee naartoe nemen en eenvoudig vervoeren! Elke koelbox op wielen is voorzien van robuuste wieltjes, een stevig handvat en kenmerkt zich door het hoogwaardige isolatiemateriaal.

Bekijk snel ons volledige aanbod in koelbox op wielen.

Elektrische koelboxen

Elektrische koelbox

De actieve koelbox werkt ten opzichte van de passieve variant, wel op elektriciteit. De elektrische koelbox leent zich met name voor vakantiegangers die met de auto willen reizen en daarbij graag hun etenswaren en drinken koel willen houden tijdens de gehele reis.

Bekijk snel ons volledige aanbod in elektrische koelboxen.

Thermoboxen

Thermobox

De hoogwaardige thermoboxen van Kängabox zijn met name geschikt voor de horeca, visserij, catering, levensmiddelenhandel en diverse bezorgdiensten. Deze Thermoboxen worden in Duitsland geproduceerd en zijn uitermate geschikt voor het warmhouden van maaltijden.

Bekijk snel ons volledige aanbod in Thermoboxen.

Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.