Wilt u drankkoelers laten bedrukken?

Naast koelboxen bedrukken biedt Igloo Coolers ook de mogelijkheid om drankkoelers te bedrukken, bestickeren of zelfs volledig te wrappen met uw bedrijfslogo in full colour. Een dergelijke gepersonaliseerde drankdispenser is perfect voor bedrijfs- en merkpromotie, sportevenementen en outdoor events. Overal waar de drankkoeler wordt ingezet schittert uw bedrijfsnaam het is dus de ideale combinatie van relatiegeschenk en bedrijfspromotie.

Welke mogelijkheden zijn er voor het bedrukken van een drankkoeler?

Professionele bestickering

Een eenvoudige en voordelige manier om de drankkoeler te voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo is door het gebruik van stickers. Voor drankkoelers worden stickers gebruikt met een extra sterke hechtende folie en een beschermend laminaat om zo een zo lang mogelijke levensduur van de sticker te waarborgen.

+ Voordelig
+ Full colour
- Niet 100% slijtvast

Zeefdruk

Drankdispensers zijn op de deksel en voorzijde te personaliseren door middel van zeefdruk. Dit is een iets meer gecompliceerde drukwijze, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een zeefdrukraam bestaande uit gaas. Bij zeefdruk is er een maximaal van 4 kleuren die kunnen worden gebruikt.

+ Slijtvast
+ Onderdeel van de drankkoeler
- Maximaal vier kleuren

Drankkoelers welke geschikt zijn voor bedrukking

Hier vindt u een selectie van drankdispenser welke geschikt zijn voor bedrukking: Seat top series, Sport series en 400 series.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of een vrijblijvende prijsopgave?

U kunt elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.30 telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0180 325 772.
U kunt ook gebruik maken van het onderstaande contactformulier. Om u een gerichtere offerte te kunnen geven en u sneller van dienst te kunnen zijn geef dan de gewenste drankkoeler, het aantal stuks en de gewenste bedrukking (bestickering, wrap of zeefdruk) door. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op.

Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.