Blog

 1. Igloo Coolers Europe wint voor de derde keer op rij een FD Gazelle Award!

  FD Gazelle 2020

  Igloo Coolers Europe behoort voor het derde jaar op rij tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederlanden mag daarom op 19 november opnieuw deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen!

  Read more »
 2. Een koelbox als cadeautip

  lazyload
  Op zoek naar het perfect cadeau voor een verjaardag, kerstmis, sinterklaas, jubileum, vader-/moederdag of een andere gelegenheid? Wij adviseren u niet om extreem ''out of the box’’ te denken maar om juist aan een box te denken, een koelbox welteverstaan. Koelboxen, maar ook koeltassen, zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren, dus er zit altijd wel eentje bij die perfect past bij de desbetreffende persoon.

  Read more »
 3. Etenswaren of maaltijden op temperatuur houden, kiest u voor een koelbox, thermobox of bezorgtas?

  lazyload
  U wilt etenswaren warm of koud houden en weet niet of u moet kiezen voor een koelbox, thermobox of bezorgtas? Wij helpen u verder. Zowel een koelbox als een thermobox als een bezorgtas is een isolator en kan daarom zowel warmte als kou vasthouden. Maar wat is de beste keuze? In deze blog leggen we dat helemaal fijntjes uit.

  Read more »
 4. Igloo’s top 5 voor op de camping

  Igloo camping klein
  De vakantie staat voor de deur en misschien gaat u wel naar de camping. Om op de camping ook te kunnen genieten van gekoeld eten en drinken kan een koelbox hier natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben wij onze favorieten camping koelboxen en koeltassen voor u op een rij gezet.

  Read more »
 5. Hoe houd ik mijn passieve koelbox zo lang mogelijk koel?

  lazyload
  De zomer is weer gearriveerd en nu langzamerhand de Corona/COVID maatregelen versoepelt worden, is het eindelijk weer tijd voor uitjes, dagjes strand, naar de camping gaan of een BBQ. Dus hier een paar tips om de inhoud van uw passieve koelbox koel te houden!

  Read more »
 6. Waar moet u op letten bij het uitzoeken van een koelbox of koeltas voor op het strand?

  lazyload
  De zomer staat weer voor de deur en deze wordt naar verluid weer erg warm. Grote kans dat u dus een bezoekje gaat brengen aan het strand. Essentieel op warme dagen is een koelbox of koeltas om al de meegebrachte drankjes en eten goed gekoeld te houden. Maar waar moet u nou op letten bij het uitzoeken van een geschikte koelbox of koeltas voor naar het strand?

  Read more »
 7. Hoe haal ik vervelende luchtjes uit mijn koelbox?

  lazyload
  Het kan voorkomen dat u na een weekendje weg vergeten bent om de koelbox uit te pakken, na een lange tijd de koelbox van de zolder of een andere opslagplek haalt en er een vervelend geurtje is blijven hangen in de koelbox. In deze blog leest u de beste manieren om vervelende luchtjes uit uw koelbox te halen.

  Read more »
 8. Waar moet u op letten bij koelbox voor de bouw?

  lazyload
  Werkt u in de bouw? En bent u op zoek naar de koelbox voor op het werk? Lees hier waar u op moet letten. 

  Read more »
 9. Het prijsverschil in koelboxen verklaard

  IMX 24
  Koelboxen komen in alle verschillende maten, vormen en kleuren en tal van verschillende merken. Maar waarom is de ene 30 liter koelbox nou € 30,- en de andere € 130,-?! Dit heeft, zoals u misschien wel dacht, te maken met de kwaliteit van de koelbox. Maar wat betekent dat kwaliteitsverschil in de praktijk?

  Read more »
 10. Sinds kort verkrijgbaar, bezorgtassen!

  Bezorgtassen
  Het bezorgen van maaltijden is niet meer weg te denken uit onze samenleving, zo steeg vorig jaar het aantal online bestedingen aan voedsel met maar liefst 40%. Om al dat eten en drinken wel op de juiste temperatuur bij de klant af te leveren kan hele uitdaging zijn. Daarom komt Igloo Coolers Europe met een mooie oplossing en hebben wij naast thermoboxen nu ook bezorgtassen in het assortiment waarmee u uw producten probleemloos op temperatuur aflevert bij de klant.

  Read more »
Pagina
Made with StoreFrame.io © 2005 - 2018 - IGLOOCOOLERS B.V.