Blog

 1. Hoe houd ik mijn passieve koelbox zo lang mogelijk koel?

  Hoe houd ik mijn passieve koelbox zo lang mogelijk koel
  De zomer staat weer voor de deur en we kunnen en mogen eindelijk weer uitjes doen zoals naar het strand, naar de camping of een barbecue organiseren. Hierbij kan een koelbox of koeltas natuurlijk niet ontbreken, maar hoe houdt u uw (passieve) koelbox of koeltas nu het beste en langste koud? Met de onderstaande tips geniet én profiteert u optimaal van uw koelbox/koeltas, zelfs tijdens de heetste dagen.

  Read more »
 2. Igloo gaat voor groen

  lazyload
  Als leiders in de koelbox-industrie pakt Igloo haar verantwoordelijkheid voor een beter milieu en een groenere planeet. Daarom zijn we gestart met verschillende initiatieven met producten en materialen die biologisch afbreekbaar, recyclebaar en/of milieuvriendelijk zijn. Zo kunt u genieten van de Igloo kwaliteit die u gewend bent en tegelijk iets goeds doen voor de planeet.

  Read more »
 3. De perfecte koelbox voor in de sport

  lazyload
  Een koelbox is een must-have voor op het sportveld om cold packs/kompressen, bidons of andere hulpmiddelen lang gekoeld te houden en te vervoeren. Of het nu is om de sporter(s) te voorzien van gekoeld drinken tijdens de wedstrijd of het behandelen van een blessure, een koelbox is een goede aanvulling in de verzorgingsruimte of langs het speelveld, waar men vaak niet kan beschikken over een koelkast.

  Read more »
 4. Igloo Coolers Europe wint voor de derde keer op rij een FD Gazelle Award!

  FD Gazelle 2020

  Igloo Coolers Europe behoort voor het derde jaar op rij tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederlanden mag daarom op 19 november opnieuw deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen!

  Read more »
 5. Een koelbox als cadeautip

  lazyload
  Op zoek naar het perfect cadeau voor een verjaardag, kerstmis, sinterklaas, jubileum, vader-/moederdag of een andere gelegenheid? Wij adviseren u niet om extreem ''out of the box’’ te denken maar om juist aan een box te denken, een koelbox welteverstaan. Koelboxen, maar ook koeltassen, zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren, dus er zit altijd wel eentje bij die perfect past bij de desbetreffende persoon.

  Read more »
 6. Etenswaren of maaltijden op temperatuur houden, kiest u voor een koelbox, thermobox of bezorgtas?

  lazyload
  U wilt etenswaren warm of koud houden en weet niet of u moet kiezen voor een koelbox, thermobox of bezorgtas? Wij helpen u verder. Zowel een koelbox als een thermobox als een bezorgtas is een isolator en kan daarom zowel warmte als kou vasthouden. Maar wat is de beste keuze? In deze blog leggen we dat helemaal fijntjes uit.

  Read more »
 7. Igloo’s top 5 voor op de camping

  Igloo camping klein
  De vakantie staat voor de deur en misschien gaat u wel naar de camping. Om op de camping ook te kunnen genieten van gekoeld eten en drinken kan een koelbox hier natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben wij onze favorieten camping koelboxen en koeltassen voor u op een rij gezet.

  Read more »
 8. Waar moet u op letten bij het uitzoeken van een koelbox of koeltas voor op het strand?

  lazyload
  De zomer staat weer voor de deur en deze wordt naar verluid weer erg warm. Grote kans dat u dus een bezoekje gaat brengen aan het strand. Essentieel op warme dagen is een koelbox of koeltas om al de meegebrachte drankjes en eten goed gekoeld te houden. Maar waar moet u nou op letten bij het uitzoeken van een geschikte koelbox of koeltas voor naar het strand?

  Read more »
 9. Hoe haal ik vervelende luchtjes uit mijn koelbox?

  lazyload
  Het kan voorkomen dat u na een weekendje weg vergeten bent om de koelbox uit te pakken, na een lange tijd de koelbox van de zolder of een andere opslagplek haalt en er een vervelend geurtje is blijven hangen in de koelbox. In deze blog leest u de beste manieren om vervelende luchtjes uit uw koelbox te halen.

  Read more »
 10. Waar moet u op letten bij koelbox voor de bouw?

  lazyload
  Werkt u in de bouw? En bent u op zoek naar de koelbox voor op het werk? Lees hier waar u op moet letten. 

  Read more »
Pagina
Made with StoreFrame.io Copyright © 2018 - 2021 - IGLOOCOOLERS B.V.