Een koelbox als cadeautip

Op zoek naar het perfect cadeau voor een verjaardag, kerstmis, sinterklaas, jubileum, vader-/moederdag of een andere gelegenheid? Wij adviseren u niet om extreem ''out of the box’’ te denken maar om juist aan een box te denken, een koelbox welteverstaan. Koelboxen, maar ook koeltassen, zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren, dus er zit altijd wel eentje bij die perfect past bij de desbetreffende persoon.

Voor hem of haar 
Op zoek naar een perfect verjaardagscadeau of een presentje voor vader-/moederdag? Of het nu gaat om een wereldreiziger, levensgenieter of de ultieme buitenmens, wij hebben de perfecte koelbox of koeltas. Zo hebben wij ideale koelboxen voor dagelijks gebruik waarmee u elke bouwvakker of installateur voorziet van een gegarandeerd gekoelde en verse lunch. Of een trendy koeltas, onmisbaar op een uitstapje in de natuur. Of bent u op zoek naar een cadeau voor een echte levensgenieter? Dan hebben wij natuurlijk ook de perfecte assistent voor tijdens het barbecueën. Met onze duurzame, robuuste en hoogwaardige producten heeft u een cadeau dat jaren meegaat. 
Koelbox moederdag
Koelbox als kerstpakketVoor werknemers
Ook als u bedrijfsmatig iets te vieren heeft, is een koelbox een uitstekend idee. Komt er bijvoorbeeld een jubileum aan te komen of wilt u de werknemers nog even in het zonnetje zetten, denk dan eens aan een koelbox. Ook rond de feestdagen kunt u denken aan een goed gevulde koelbox als kerstpakket. De meeste koelers kunnen zelfs voorzien worden van een bedrijfslogo voor een echt uniek kerstpakket of personeelscadeau. Bekijk hier de mogelijkheden voor bedrukking.
Klanten-/relatiegeschenk
Ook als relatiegeschenk of presentje voor klanten is een koelbox uitermate geschikt, u kunt uw partners of waardevolle klanten voorzien van een praktisch cadeau dat nog jaren voor plezier zal zorgen. Ook hier geldt dat de meeste modellen gepersonaliseerd kunnen worden waardoor het naast een leuk cadeau ook nog eens mooie reclame voor uw bedrijf is. Bekijk hier de mogelijkheden voor bedrukking.
Osonyq

Bent u nu ook geïnspireerd geraakt om een Igloo koelbox in te zetten als cadeau, maar weet u niet zo goed welk model? Hieronder staan de modellen die vaak als cadeau worden weggegeven. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op.