Like onze Facebook en / of Instagram pagina en geef onderaan de post aan wie volgens jou een koelbox ter waarde van €54,95 verdient en waarom? Uit alle inzendingen kiezen wij één gelukkige uit om de koelbox aan iemand te geven, die het volgens hem/haar verdient. Lees hieronder alle voorwaarden.

Actievoorwaarden Facebook/ Instagram "Wie verdient volgens jou een Igloo koelbox?"

 1. De winactie wordt uitgeschreven door Igloo Coolers Europe onder de handelsnaam Igloocoolers B.V. gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel. De actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook en/ of Instagram.
 2. Het te winnen product betreft: 1x een Playmate Gripper (22 blikjes) lunchkoeltas rood/zwart ter waarde van €44,95. Er kan 1 koeltas gewonnen worden. 
 3. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je reageert op onze post met de gevraagde gegevens. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 4. De actie is alleen geldig voor deelnemers welke woonzaam zijn in Nederland en België.
 5. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie of het nu op Facebook of Instagram is.
 6. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de winactie.
 7. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 8. De actie begint op dinsdag 7 februari 2023 om 23:59 uur en loopt tot en met zondag 12 februari 2023 om 23:59 uur.
 9. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar.
 10. Medewerkers en familie van medewerkers van Igloocoolers B.V. zijn uitgesloten van deelname.
 11. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 12. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na het sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd via een private message waarmee aan de actie is deelgenomen.
 13. De winnaar wordt bekend gemaakt in de post van de winactie.
 14. Igloocoolers B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 15. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 16. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Igloocoolers B.V. voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 17. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Igloocoolers B.V.
 18. Meedoen aan de actie is voor eigen risico. Als de actie direct of indirect tot schade leidt (of als er een verband is te leggen tussen een schade en de actie), dan is Igloocoolers B.V. daar nooit aansprakelijk voor.
 19. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 20. Igloocoolers B.V. is gerechtigd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.
 21. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 22. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Igloo Coolers B.V. Hoogeveenenweg 214, 2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel, 0180 325 772 e-mail: info@iglookoelboxen.nl. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

 

Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.