Zoekt u inspiratie voor een kerstpakket?

 

Het einde van het jaar nadert en dat betekent ook weer tijd voor een kerstpakket. Om niet weer eindeloos veel etenswaren aan uw medewerkers of relaties te geven, waarbij veel van de inhoud weggegooid of weggegeven wordt, denk eens "outside the box"! Om u inspiratie te geven voor een uniek kerstpakket: waarom niet een koelbox of koeltas? Een koelbox is een duurzaam cadeau wat lang meegaat en kan het gehele jaar gebruikt worden voor uw werknemers om hun lunch in mee te nemen. Zeker voor bedrijven waar de werknemers op locatie werken is dit een passend cadeau. 

Enkele tips

Hieronder vindt u enkele Igloo koelboxen en koeltassen welke vaak gebruikt worden om cadeau te geven aan personeel of als relatiegeschenk.

Playmate the Boss koelbox


De Playmate the Boss is een stoere koelbox met een inhoud van circa 13 liter. Deze stevige en robuuste koelbox is speciaal ontworpen voor gebruik op de bouwplaats. De inhoud is precies genoeg om de gehele dag te kunnen genieten van gekoeld en vers eten en drinken. Dankzij de driedubbele isolatie zal de inhoud zelfs op de heetste zomerdag gekoeld blijven. Het iconische design zorgt ervoor dat de koelbox makkelijk naar twee kanten te openen is. Dit alles maakt dit onze topper in de bouw.

Bekijk de Playmate the Boss
Laguna 28/ Laguna 28 roller koelbox


De Laguna 28 is een ruime en goed geïsoleerde koelbox met een inhoud van 26 liter en wordt veel gebruikt om lunch mee naar het werk te nemen zoals bijvoorbeeld in de bouw en installatiebranche. Dit vrij klassieke model koelbox is voorzien van Cool Riser Technology®, wat wil zeggen dat de bodem niet in direct contact staat met de ondergrond en dus minder snel opwarmt. Dankzij de gebogen achterkant is de Laguna 28 extra comfortabel als deze wordt gedragen. Dit model is zowel verkrijgbaar in het rood als blauw en als variant op wielen.

Bekijk de Laguna 28
Repreve Koeltas


De Repreve™ Koelrugtas is een moderne koeltas met een inhoud van 24 blikjes. Om wat te doen aan plasticvervuiling is de buitenzijde van de Repreve tas voor 100% vervaardigd uit gerecyclede plastic flessen, wat samen met de geïsoleerde voering zorgt voor optimale koeling. Naast het grote koelvak heeft de tas nog extra opbergvakjes aan de voor- en zijkanten, ideaal voor spullen die niet gekoeld hoeven te worden. De Repreve™ koelrugtas is lek bestendig, gemakkelijk schoon te maken en voorzien van een beschermende laag tegen micro-organismen.

Bekijk Repreve backpack

Personalisatie van koelboxen met uw bedrijfslogo

Een koelbox kan het hele jaar door gebruikt worden, op iedere klus of project, op het strand, op de camping, de boot of zelfs bij het sporten. Dat is gratis reclame als u de boxen ook voorziet van uw eigen logo. Overal waar uw personeel of relatie naar toe gaat, komt ook uw bedrijfsnaam voorbij. Dit is de ideale combinatie van een cadeau en bedrijfspromotie. 

Meer informatie over het bedrukken van koelboxen