lazyload

De zomer is in volle gang en we krijgen al direct zin in de aankomende zwoele zomeravonden op het strand. De koelbox gaat daarbij natuurlijk mee, voor het koelen van onze drankjes en voor het koel houden van het vlees voor op de barbecue. Maar welke koelboxen zijn nou het meeste geschikt om mee te nemen naar het strand?

Een koelbox op wielen

Kunt u het zich al voorstellen; met 30 graden en de volle zon op uw gezicht een koelbox over het strand meeslepen? Nee, daar wil u natuurlijk niet aan beginnen en dat begrijpen wij volledig. Maar daar is een oplossing voor bedacht; de koelbox met wieltjes. Voorzien van robuuste wielen, waardoor u geen moeite heeft om uw gekoelde producten te kunnen vervoeren op het strand. De mobiele koelboxen zijn tevens voorzien van een vaste greep, zodat u niet hoeft te bukken tijdens het rijden van uw koeler. Geen rugpijn en geen zure armen van het slepen. Daarnaast zijn alle koelers voorzien van een hoogwaardige isoleerlaag, waarmee uw eten en drinken tot wel vier dagen lang koud gehouden kan worden. Daarbij fungeren de koelboxen ook prima als zitje waardoor u niet ook met een stoel hoeft te sleuren.

Kleine koelbox

Ideaal voor wanneer u niet veel meeneemt naar het strand is de kleine koelbox. Deze koelboxen zijn sterk en makkelijk in gebruik waardoor ze dagen aan het strand eenvoudig verdragen. Kleine koelboxen zijn ook makkelijk in vervoer, zo zijn ze makkelijk mee te nemen in de auto of op de fiets en met een hand te dragen (zelfs als ze gevuld zijn). Een kleine koelbox hoeft niet te betekenen dat u op het gebied van koelvermogen consessies hoeft te doen, uw eten en drinken zal gedurdende de dag goed koel blijven. U kunt altijd koelelementen gebruiken om een lage tempratuur in de koelbox te garanderen maar dit is bij goed geisoleerde koelboxen niet nodig. 

De koeltas

Wanneer u niet zo’n trek heeft, in het meenemen van een grote koelbox, kunt u ook kiezen voor een handige en eenvoudig te vervoeren koeltas. Ideaal voor een dagje aan het strand. De koeltassen zijn tevens voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal en zal uw verse snacks en drankjes makkelijk voor twee dagen lang koud houden. Dus ideaal voor een dagje strand. Door de stevige draagriemen, voelt u geen eens dat u een rugzak met u meebrengt en kunt u daarnaast wel genieten van gekoelde hapjes en dranken. Daarbij zijn er twee verschillende soorten gekoelde tassen: de rugzak en de draagtas. 

lazyload

Igloo’s tips:

Trailmate

De Trailmate 70 Blue is dé koelbox voor het strand. Door het uitschuifbare handvat en de grote robuuste wielen is de Trailmate makkelijk te besturen zelfs over het diepste zand.  Uw meegebrachte eten en drinken blijft zelfs op de heetste zomerdag koud door de uitstekende isolatie en ‘’cool riser technoloy’’, dit maakt dat de koelbox tot wel 4 dagen ijs houdt. Daarnaast biedt de Trailmate verschillende extra’s zodat de dag op het strand geen enkel ongemak hoeft te kennen zoals o.a. bekerhouders, flessenopener, opberg vak, parasolhouder en dienblad.

Island Breeze 28 Roller

Gaat u met een wat kleiner gezelschap naar het strand? Dan is de Island Breeze 28 Roller de perfecte koelbox. Door de wielen en het telescopische handvat is de koeler eenvoudig te vervoeren over het strand. De koelbox is groot genoeg om 1 en 2 literflessen staand te vervoeren maar blijft handzaam met vervoer. 

Playmate elite

De Playmate Elite is een van de meest iconische koelboxen van Igloo. Het gepatenteerde tent-topdesign maakt de koelbox makkelijk te gebruiken omdat de deksel naar 2 kanten opent en biedt ruimte voor gebottelde dranken en voedsel. De driedubbele isolatie houdt uw levensmiddelen makkelijk de gehele dag koel. De Playamte Elite is te verkrijgen in de kleuren blauw en rood.

Quantum 12

Deze compacte, maar zeer goed geïsoleerde koelbox heeft een modern design en is zeer gebruiksvriendelijk. Zo is de deksel afsluitbaar met een slot en heeft het een makkelijk opbergvakje voor bijvoorbeeld uw telefoon of sleutels. De deksel van de Quantum 12 is voorzien van twee bekerhouders en door de ''cool riser technolgy’’ heeft de bodem geen contact met de grond waardoor warmte opname via de grond wordt gereduceerd.

Maxcold Backpack

Onze Maxcold koelrugzak houdt uw eten en drinken langer koel. Dit is mogelijk door de 3-dubbele isolatielaag van deze tas, tevens hebben onze Maxcold varianten 25% meer schuimisolatie. Deze stijlvolle koelrugtas is daarnaast voorzien van extra aan de boven-, zij- en voorkant. De tas is vlek- en geur bestendig en lekvrij.

Marine Ultra Coast

De Marine Ultra Coast is een trendy en stevige draagtas die dankzij UV-bescherming en driedubbele isolatie uw eten en drinken lang koel houdt. De tas heeft aan de voor- en bovenzijde handige opbergvakjes. Naast lekvrij is de tas ook nog eens geur- en vlekvrij door het makkelijk schoon te maken materiaal.