Vanaf nu verkrijgbaar, Steamy bezorgtassen!

Het bezorgen van maaltijden is niet meer weg te denken uit onze samenleving, zeker na de afgelopen periode. Zo steeg vorig jaar het aantal online bestedingen aan voedsel met maar liefst 40%. Het kan een hele uitdaging zijn, om al dat eten en drinken op de juiste temperatuur bij de klant af te leveren, zeker met het onregelmatige weer hier in Nederland. Of het nu buiten vriest en u uw producten warm wilt leveren of dat het snikheet is en u juist uw producten koud wilt houden, Igloo Coolers Europe heeft dé oplossing. Met trots introduceren wij ons nieuwe merk: Steamy. De bezorgtassen van Steamy zorgen ervoor dat uw producten veilig én op de juiste temperatuur aankomen op de plaats van bestemming.

Voor het langer koud of warm houden van voedsel hadden wij natuurlijk altijd al koelboxen en thermoboxen van hoge kwaliteit in het assortiment, maar nu zijn daar ook bezorgtassen bijgekomen. Met de hoogkwalitatieve bezorgtassen van Steamy houdt u uw producten probleemloos warm of koud voordat u het aflevert bij de klant.

Onze bezorgtassen worden continu doorontwikkeld met feedback van Take-aways, restaurants, pizzeria's en bezorgbedrijven om zo tot de best mogelijke bezorgtassen te komen. Uit deze feedback kwam naar voren dat de branche op zoek is naar sterke, duurzame tassen voor dagelijks gebruik en natuurlijk om voedsel goed op temperatuur te houden. Maar wat maakt deze bezorgtassen dan zo speciaal?

Isolatie

De tassen zijn thermisch geïsoleerd en hebben een folie voering, hierdoor houden deze de temperatuur op peil en blijven uw producten desgewenst warm of koud. Zo komt voedsel altijd op temperatuur bij de klant aan.

Duurzaam/ sterk

De tassen zijn gemaakt van sterk nylon zodat deze lang meegaan. De extra brede draagbanden zijn onder de tas door gestikt zodat ook deze extra stevigheid bieden. De tas is toegankelijk via een stevige dubbele ritssluiting aan drie zijden van de tas, welke gemaakt is om veelvuldig dagelijks gebruik te weerstaan. Wanneer dichtgeritst, valt de rits weg in de tas en is de inhoud helemaal afgesloten.

Gemakkelijk in gebruik

Doordat de tas is voorzien van een folie voering aan de binnenzijde maakt u deze, indien nodig, makkelijk schoon waardoor deze altijd hygiënisch is. Na gebruik vouwt u de tas eenvoudig op zodat u deze makkelijk opbergt.

Eerlijke prijs

Het laatste punt is de toegankelijke prijs, wij vinden dat een bezorgtas prima tegen een toegankelijke prijs kan worden aangeboden. Een kwalitatief product voor een eerlijke prijs is wat wij vonden missen in de markt en vandaar dat wij deze producten nu zelf aanbieden en fabriceren.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT BEZORGTASSEN


Thermoboxen

Wilt u eten en drinken nog langer op temperatuur houden, bekijk dan eens ons ruime assortiment aan thermoboxen. Met de thermoboxen van Kängabox® houdt u uw maaltijden langer warm of koud zonder hierbij de smaak of versheid te verliezen. De thermoboxen zijn gemaakt van hoogwaardig EPP (polypropyleen) dat wordt gekenmerkt door zijn hoge dichtheid. Deze kwaliteit uit zich in stevigheid, duurzaamheid en het langer vasthouden van de juiste temperatuur. Daarnaast zijn thermoboxen van Kängabox® perfect stapelbaar, recyclebaar, ondoordringbaar voor vocht en luchtjes en kenmerken zich door het strakke design. Kängaboxen zijn ideaal voor de horeca, catering, visserij, bezorgdiensten en de levensmiddelenhandel.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT THERMOBOXEN