Nieuw in ons assortiment W10 drinkwaren

Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte producten voor grote retailers van over de hele wereld, leidde de passie voor design en innovatie bij Jogroup tot de oprichting van een eigen merk, W10. Vanuit de gedachte dat mensen lekkere koffie willen drinken tijdens hun woon-werkverkeer en dan natuurlijk uit bekers die de smaak en kwaliteit van de koffie behouden, die handig zijn om mee te nemen en vooral herbruikbaar. Hieruit kon geconcludeerd worden dat de koffiemarkt een opvouwbare reisbeker van goede kwaliteit voor de forens, mist.

Dan nu de naam, W10.
W10 is een postcode in een zeer chique en trendy wijk in West-Londen "Notting Hill". Elk product in de collectie is individueel vernoemd naar een straatnaam binnen W10. Zo heet de absolute smaakmaker uit de collectie, opvouwbare beker 'Portobello', wat eigenlijk een lange straat is in W10, beroemd om zijn antiek, kleine boetiekjes, meubels, koffie en boekhandels.

W10 heeft een reeks stijlvolle, scherp geprijsde en herbruikbare drinkwaren - maar dan met een twist! Het zijn drinkwaren boordevol innovatie die je maar wat graag wilt hebben, de collectie bevat zowel reisbekers, thermosflessen als waterflessen. Vier jaar na de het idee en 18 maanden van engineering om de beker te perfectioneren, kon W10 dan eindelijk met trots 's werelds eerste roestvrijstalen dubbelwandige opvouwbare beker introduceren. Zo neemt u met gemak overal uw eigen beker mee en bergt u deze makkelijk op in de jaszak of tas als de beker niet gebruikt wordt.

Voor de toekomst heeft W10 plannen om originele, unieke en innovatieve producten te maken en om de bestaande dagelijkse drinkwaren te verbeteren. De verbeteringen zullen vele vormen aannemen; of het nu gaat om het technologisch vernieuwen of innoveren van drinkwaren of gewoon een product maken dat je moet hebben door ongekend design, bij W10 zit u goed. Zo is er nu ook een koffiebeker die uw koffie op een optimale temperatuur houdt maar ook meteen dient als powerbank voor uw telefoon of tablet. 

Bekijk het W10 assortiment