preparing food

Niet iedereen kan zich veroorloven om elke dag een huisgemaakte maaltijd te bereiden. Wat is het beste alternatief voor een huisgemaakte maaltijd? Een goed bereide maaltijd thuisbezorgd! En dat is waar uw maaltijd-bezorgservice binnenkomt om de dag te redden. Of u nu uw eigen bezorgservice aanbiedt voor uw klanten, of dat u externe partijen gebruikt zoals Thuisbezorgd en UberEats, in beide gevallen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het bezorgproces top blijft om een succesvolle maaltijd-bezorgservice te runnen.

Er zijn talloze factoren die bijdragen aan het tot leven brengen van de perfecte maaltijd, één daarvan is de manier waarop het wordt bezorgd. Een maaltijd kan worden bereid door de beste chef-kok, volgens de meest geheime recepten en met ingrediënten van de beste kwaliteit, maar als de maaltijd niet op de juiste manier wordt bezorgd, dan is al het werk voor niets geweest. Ook kunnen verschillende factoren een vers en lekkere afhaalmaaltijd bij een klant in de weg staan. Druk verkeer? Pech met de fiets? Een lange afstand? Wat je maar kunt bedenken. Vaak kun je er als bezorger weinig aan doen, maar het goed isoleren van de bezorgmaaltijd kan sommige factoren helpen compenseren. Als bedrijf is het daarom essentieel, om te investeren in kwalitatieve bezorgtassen voor de bezorgers.

Wat maakt een bezorgtas uitstekend? 

Voor de meeste mensen draait het bij een product allemaal om hoe het eruit ziet en de branding. Dat is bij een bezorgtas niet anders. Maar wat heeft het voor zin als uw bezorgtas er top uitziet zonder dat het goed functioneert?

Een uitstekende bezorgtas moet er daarom niet alleen goed uitzien, maar ook praktisch en handig zijn. De volgende punten zijn essentieel voor een uitstekende bezorgtas:
- Een goede thermische isolatie om de temperatuur op peil te houden
- Gemaakt van duurzaam en sterk materiaal, zodat het lang meegaat en bestand is tegen veelvuldig dagelijks gebruik
- Gemakkelijk in gebruik voor dragen, schoonmaken en opbergen
- Eerlijke prijs voor een hoogwaardig product

Steamy bezorgtassen

Steamy is het merk van onze bezorgtassen dat voldoet aan alle eisen waar een bezorgtas aan moet voldoen. Wij bieden een
uitgebreid assortiment in hoogkwalitatieve tassen die stevig, ergonomisch en goed geïsoleerd zijn. Ook bieden wij de mogelijkheid om onze bezorgtassen te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT BEZORGTASSEN