Sportblessures

Bent u op zoek naar een geschikte koelbox voor het behandelen van sportblessures? Igloo richt zich met de Playmate-serie namelijk op de sportmedische markt. Veelal gebruikt door fysiotherapeuten, sportverenigingen en diverse professionele sportteams over de gehele wereld. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een hamstringblessure, opkomende spierpijn of een zwelling, kneuzing, scheuring, of verstuiking. U wilt ten alle tijden hulp kunnen bieden voor de sporter(s) in kwestie. Hierbij wilt u uiteraard voorzien zijn van goed materiaal, dat licht in gewicht is en eenvoudig te openen en hersluiten is en natuurlijk een goed koelvermogen heeft.

Verschuifbare deksel

Door de makkelijk verschuifbare deksel is de Playmate eenvoudig in gebruik, wat de Playmate geliefd maakt onder fysiotherapeuten. Zo zijn de Playmates een graag gezien hulpmiddel bij de verzorgers van menig voetbalteam in Europa.

lazyload

Extra koeling met behulp van koelelementen

De passieve koelboxen van Igloo kunnen ijs behouden voor twee dagen. Om extra koeling te kunnen garanderen, adviseren wij dan ook om extra koelelementen toe te voegen. Hierdoor kunt u de koelperiode verlengen en zal het binnentreden van warme lucht van buitenaf beter geweerd kunnen worden. Dankzij het goede koelvermogen zullen koelkompressen en andere verzorgingsmaterialen lang meegaan. Zelf biedt Igloo ook oplossingen voor het behandelen van (sport)blessures, de Gel Packs worden binnen de sportmedische wereld dan ook vaak gebruikt als ice-packs of cold packs bij behandeling van acute blessures. Daarnaast worden de koelmatten vaak gebruikt als er behoefte is aan extra flexibiliteit, of voor losse koelelementen voor juist meer stabiliteit.