Werkt u in de bouw? En bent u op zoek naar de koelbox voor op het werk? Dan heeft Igloo de perfecte oplossing voor u! Met de handige Playmate The Boss of de speciaal voor de bouw ontworpen BMX-serie biedt Igloo bij uitstek de ideale koelbox voor tijdens het klussen.

Ondanks het enorme aanbod aan koelboxen en koeltassen is het merendeel niet geschikt voor gebruik op de bouwplaats. Een koeltas kent daarbij als nadeel dat het niet dezelfde stevigheid kan bieden als een koelbox. Uiteraard is een stevige en robuuste structuur bij een koelbox wel gewenst voor gebruik in de bouw. Daarnaast is het belangrijkste natuurlijk dat u de hele dag voorzien kan worden van gekoeld eten, drinken en snacks.

Playmate The Boss

De Igloo Playmate The Boss koelbox is een van de meest robuuste coolers uit de Playmate-familie en uitermate geschikt als lunch koelbox.  Door het stevige design en lichte gewicht is de koelbox perfect voor dagelijks en intensief gebruik, dit maakt het de favoriet onder bouwvakkers. Door de 3 dubbele isolatie blijft uw eten en drinken gemakkelijk gekoeld tijdens een lange dag werken. De Playmate The Boss biedt voldoende ruimte voor uw lunch en (gebottelde) dranken.

BMX Premium serie een echte koelbox voor bouwvakkers

Op de bouwplaats gaat het er soms nog wel eens wat ruig aan toe en een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje. Hierbij is het belangrijk dat uw materiaal hier ook mee kan omgaan en u zich verder geen zorgen hoeft te maken over het veilig vervoeren van uw eten en drinken. De BMX-koelbox kan eenvoudig tegen een stootje, val of trap en zal niet snel indeuken door enige impact van buitenaf. Dankzij het speciale ontwerp en de thermodynamische werking binnenin de frigobox zullen al uw producten tot wel 4 dagen eenvoudig gekoeld kunnen blijven. Een koelelement toevoegen is daarbij niet benodigd, maar de ruimte wordt wel geboden voor het plaatsen van een koelelement, aangezien daar rekening mee is gehouden bij het speciale design van de deksel. 

Drankdispensers

Naast koelboxen voor de bouw zijn drankenkoelers ook enorm populair in de bouw. Met name de 400 series zijn door de veiligheidskleuren rood en geel en het robuuste design geliefd bij bouwvakkers. De drankdispensers zijn duurzaam en bestand tegen ruwe omstandigheden. De buitenkant is voorzien van een UV- stabilisator waardoor de kleur niet zal vervagen, schilferen of roesten. Stof en vuil heeft geen kans door de handige tapkraan, zo kan u de hele dag genieten van ijskoud en schoon drinken.

lazyload

Daarom Igloo!

Igloo Coolers is al decennialang wereldwijd aanbieder van hoogwaardige koelboxen. Bij deze speciale BMX-editie en Playmate The Boss is de focus volledig gelegd op bouwvakkers.

  • Houdt uw eten en drinken uitstekend koel (de BMX houdt zelfs tot 4 dagen ijs)
  • Stevig en robuust design die naadloos afsluit voor lucht en vuil van buitenaf
  • Meer dan 70 jaar ervaring met het produceren van hoogwaardige koelboxen
  • Internationaal erkent als absolute marktleider op het gebied van koelboxen
  • Wij bieden ook de mogelijkheid tot het bestickeren van de koelbox met een eigen gewenst design of logo