BMX 25 voor in de bouw

Op zoek naar een koelbox voor in de bouw of installatiebranche? Maar waar moet u op letten bij het uitzoeken van een koelbox voor op de bouwplaats. Wij geven u de belangrijkste punten op een rijtje. 

Koelvermogen

De belangrijkste functie van een koelbox is natuurlijk dat deze de inhoud gekoeld houdt, juist op de heetste zomerdagen wilt u de gehele dag voorzien worden van optimaal gekoeld en vers eten, drinken en snacks. 

Stevigheid

Naast koelvermogen is stevigheid natuurlijk ook een belangrijk punt, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Daarom is het aan te raden om een sterke en robuust model te nemen, welke dagelijks gebruik aan kan. Maar ook als er eens iets mis gaat, en de koelbox bijvoorbeeld valt dit niet meteen het einde van de koelbox betekent.  

Afsluiting

Ook belangrijk is dat de inhoud van uw koelbox schoon blijft. Op de bouwplaats of op locatie kan het vaak vrij stoffig en vies zijn. Dit wil je natuurlijk niet op je eten en drinken hebben, daarom is het belangrijk dat een koelbox luchtdicht afsluit. Maar ook dat de koelbox mocht deze wel vies zijn geworden eenvoudig is schoon te maken. 

Igloo’s toppers voor in de bouw 

Playmate The Boss 
De Igloo Playmate The Boss koelbox is een robuuste koelbox die uitermate geschikt als dagelijkse lunch koelbox waardoor deze de favoriet onder bouwvakkers is. Het gepatenteerde tent-top design maakt de koelbox makkelijk te gebruiken en mee te nemen, de unieke hoge drukknop in het deksel zorgt ervoor dat deze soepel naar 2 kanten opendraait. Met een inhoud van 13,2 liter biedt de koelbox genoeg ruimte voor dranken en voedsel, wat optimaal gekoeld blijft door de 3 dubbele isolatie.

BMX-series
De BMX serie is ontwikkeld is voor een hoge duurzaamheid en krachtige koelprestaties. De de blaas-gegoten constructie is voorzien van een verstevigde bodem en hoeken, extra sterke scharnieren en RVS onderdelen. Dit maakt dat deze koelbox de ruigste  omstandigheden op de bouwplaats met gemak kan weerstaan. De BMX heeft extra dikke schuimwanden, een geïsoleerde deksel en is voorzien van Cool Riser Technology® wat het contact met de grond minimaliseert, hierdoor worden er bijzonder goede koelprestaties gerealiseerd. Zo kan de BMX 52 tot wel 5 dagen ijs houden bij een omgevingstemperatuur van 30 graden celsius. De afwerking met traanplaat, RVS onderdelen en rubber geven de BMX echt een premium uitstraling.

Laguna 28
De Laguna 28 is een stevige en ruime en goed isolerende koelbox met een inhoud van 26 liter (41 blikjes), dus uitstekend geschikt voor een dag lang gekoeld eten en drinken. Door de Cool Riser Technology® wordt het contact met de vaak warme ondergrond geminimaliseerd waardoor de koelbox minder snel opwarmt en de inhoud dus langer koel blijft. De opklapbare hendel en de ronde achterkant maakt dat de Laguna 28 makkelijk en comfortabel te dragen is in één hand.