Wilt u bezorgtassen laten bedrukken?

Tijdens het bezorgen van maaltijden komt u op veel verschillende plekken, het is dus zonde om niet ook tegelijkertijd reclame te maken voor uw bedrijf. Daarom kunt u bij Igloo Coolers Europe uniek gepersonaliseerde bezorgtassen krijgen. Dus personaliseer onze kwalitatieve bezorgtassen met uw eigen bedrijfslogo als extra promotie tijdens het bezorgen.

Bezorgtassen bedrukken door middel van zeefdruk

Onze bezorgtassen zijn aan de voor- en achterzijde te personaliseren door middel van zeefdruk. Deze drukwijze, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een zeefdrukraam bestaande uit gaas, maakt de bedrukking echt onderdeel van de tas. De vorm en flexibiliteit maakt het bedrukken van bezorgtassen enigszins gecompliceerd waardoor er maar met 1 kleur bedrukt kan worden om toch kwalitatief maatwerk te leveren. Bedrukking aan de zijkant is bespreekbaar maar hier is een meerprijs aan verbonden.

Koelbox bedrukken

Naast drankkoelers zijn de koelboxen van Igloo ook te voorzien van bedrijfslogo. Ideaal als (kerst)cadeau of kerstpakket voor personeel, relatiegeschenk of bedrijfspromotie. U kunt Igloo koelboxen personaliseren door middel van professionele bestickering, zeefdruk en beplating.

Meer informatie over het bedrukken van koelboxen

Drankkoeler bedrukken

Naast koelboxen zijn de drankkoelers van Igloo ook te voorzien van bedrijfslogo. Ideaal als bedrijfs- en merkpromotie bij projecten, sportevenementen en outdoor events. U kunt drankkoelers personaliseren door middel van professionele bestickering, een volledige wrap en zeefdruk.

Meer informatie over het bedrukken van drankkoelers

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of een vrijblijvende prijsopgave?

U kunt elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.30 telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0180 325 772.
U kunt ook gebruik maken van het onderstaande contactformulier. Om u een gerichtere offerte te kunnen geven en u sneller van dienst te kunnen zijn geef dan de gewenste koelbox, het aantal stuks en de gewenste bedrukking (bestickering, beplating of zeefdruk) door. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op.

Report an issue

Made with StoreFrame.io Copyright © 2018 - 2021 - IGLOOCOOLERS B.V.